Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روزنامه گاردین، موسسه خیریه «ورلد ویژن» گزارش داد که اخبار کذب و اغراق آمیز در مورد ارائه کمک به پناهجویان در مقایسه با مردم محلی و ارتباط پناهجویان با افراط گرایی سیاسی و جرایم خشونت بار می تواند دلیلی بر گسست روابط آنها با جوامع محلی باشد.

این سازمان بشردوستانه در گزارش خود تاکید کرد که پیام هایی در مخالفت با پناهجویان در رسانه های اجتماعی و رسانه های ویژه در کشورهای همسایه در حال انتشار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از زمان تهاجم روسیه به اوکراین، تقریبا ۸.۸ میلیون نفر که بیشترشان زنان، کودکان و افراد سالمند هستند، اوکراین را ترک و بسیاری به سوی کشورهای هم مرز همچون رومانی، مولداوی و لهستان نقل مکان کرده اند.

در این گزارش قید شد که پیام هایی که می تواند به تنش های ضد مهاجرتی دامن زند، در رومانی، مولداوی، لهستان و سراسر اروپای مرکزی و شرقی در حال پخش شدن است و در حالی که این مساله هنوز موضوع مهمی نیست، تنش ها در برخی کشورهای میزبان مهاران شروع به شدت یافتن گرفته است.

براساس این گزارش، کودکان ممکن است با سواستفاده لسانی و فیزیکی در میان جوامع پناهجو و میزبان و همچنین قاچاق انسان و مواردی دیگر مواجه باشند. جامعه بین المللی باید همین حالا اقدام کند تا از وخامت اوضاع و تبدیل شدن آن به وضعیتی خطرناک همچون اوضاع لبنان و بنگلادش جلوگیری شود.

چارلز لولی مولف این گزارش و مشاور ارشد ورلد ویژن گفت که انتشار اطلاعات نادرست می تواند نگرش ها را تغییر دهد، اگر به گزارش های غلط امکان ادامه پخش داده شود.

وی افزود: هرچند کارزار انتشار اخبار کذب تاکنون موفقیت آمیز نبود که و دلیل آن قدرت همبستگی با پناهجویان در میان جوامع میزبان است، اما اگر کنترل نشود، خشم نسبت به پناهجویان می تواند شدت یابد.

در کشورهایی چون لبنان که تعداد قابل توجهی پناهجوی سوری دارد و بنگلادش که اکثر پناهجویان روهینگیایی از میانمار را اسکان داده است، اطلاعات نادرست تا حدی زیادی کنترل نشده و به تشدید تنش دامن زده است.

اما دروغ هایی که در مورد پناهجویان اوکراینی منتشر می شود شامل اغراق در حمایت مالی از آنها و اطلاعات نادرست در مورد فعالیت های غیرقانونی و ضد اجتماعی است.

لولی همچنین گفت که گزارش های بی پایه و اساسی درمورد بیرون انداختن کودکان محلی از بیمارستان ها و جایگزین کردنشان با کودکان اوکراینی منتشر شده است.

براساس این گزارش، مولداوی به طور خاص این فشار را از زمان شروع جنگ در همسایه اش اوکراین احساس کرده است. این کشور که فقیرترین کشور در اروپاست، حدود ۱۰۰ هزار پناهجو را اسکان داده که بیشترین سرانه در اروپاست.

این رقم برابر با ۵ درصد جمعیت مولداوی است، کشوری که تورم آن ۲۷ درصد است و اتکای تقریبا تمام و کمالش به روسیه و بلاروس برای تامین گاز، به بحران سوخت در این کشور منجر شده است.

در این گزارش همچنین توصیه هایی به منظور اطمینان از اینکه پناهجویان اوکراینی به سرنوشت مشابه پناهجویان دیگری همچون سوری ها مبتلا نمی شوند، ذکر شده است.

از جمله این توصیه ها این است که زیرساخت های محلی باید برای همه جوامع بهبود یابد و کمپین های ترویج همزیستی و آموزش برای پناهجویان و فرصت هایی برای جوامع میزبان و پناهجویان اوکراینی باید رواج داده شود.

برچسب‌ها پناهجویان رومانی لهستان بحران اوکراین مولداوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پناهجویان رومانی لهستان پناهجویان رومانی لهستان بحران اوکراین مولداوی پناهجویان اوکراینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۳۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر فلسطین در مقر سازمان ملل در وین: دیگر در جلسات گزارشی از غزه ارائه نمی‌دهم

سفیر فلسطین در مقر سازمان ملل در وین گفت، دیگر در جلسات سازمان برای ارائه آمار و واقعیت‌های جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه شرکت نمی‌کند چون تاثیری ندارد و نسل کشی علیه ملت فلسطین ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، «صالح عبدالشافی» سفیر فلسطین در وین گفت، دیگر در نشست‌های سازمان ملل گزارشی درباره غزه ارائه نخواهد کرد، زیرا چنین بیانیه‌هایی هیچ تاثیری روی آمریکا و کشورهای اروپایی نداشته و آنها همچنان با حمایت از رژیم صهیونیستی هزینه نسل‌کشی در غزه را تامین می‌کنند.

او گفت: «در روز پنجشنبه هفتمین و آخرین گزارش درباره غزه در دفتر سازمان ملل در وین ارائه شد و این به این دلیل است که هر ماه به اینجا آمدن و حرف‌زدن درباره تعداد تلفات بی فایده است؛ چه ۵۰۰۰ باشد و چه ۱۵۰۰.»

وی افزود: «مشکل این است که نظم جهانی و سازمان ملل نتوانسته نسل‌کشی را متوقف کند. به همین دلیل است که می‌گویم ما دیگر مانند گذشته جلسه توجیهی نخواهیم داشت.»

این دیپلمات همچنین گفت، صحبت درباره تلفات غیرنظامی در گزارش‌هایش به عنوان اعداد و ارقام برای او بسیار دشوار است. او با بیان اینکه در جهان امروز همه به اخبار تحولات نوار غزه دسترسی دارند، گفت: «هر کشور مسئولیت پذیری که بخواهد این نسل‌کشی را متوقف کند، می‌تواند این کار را انجام دهد.»

نماینده فلسطین در وین گفت: «کشورهای جهان شمال یعنی آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها هیچ کاری برای توقف این نسل‌کشی نمی‌کنند. آنها می‌گویند که با غیرنظامیان همدردی می‌کنند، اما در عین حال میلیاردها دلار سلاح و مهمات به اسرائیل می‌فرستند. این توهین آمیز است. کسی که برای جان غیرنظامیان ارزش قائل باشد پول و سلاح به اسرائیل نمی‌فرستد.»

او گفت فلسطین به برگزاری نشست‌های رایزنی درباره این مسئله در چهارچوب جلسات سازمان ملل ادامه می‌دهد و اگر کشورهای عربی بخواهند رویدادی با مشارکت فلسطین برگزار کنند، نمایندگان فلسطین در آن صحبت خواهند کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سفیر فلسطین در مقر سازمان ملل در وین: دیگر در جلسات گزارشی از غزه ارائه نمی‌دهم
  • اختصاص کمک یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا به لبنان برای مهار موج مهاجران
  • باید حرکت‌های دانشجویی در حمایت از غزه در جوامع بین‌المللی تبیین شود
  • شکایت؛ پاسخ سپاهان به شکایت پرسپولیس
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین
  • افزایش شمار پناهجویان بی‌خانمان در انگلیس
  • عملیات ارتش روسیه در مقر فرماندهی نیروهای اوکراینی
  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس
  • خوزستان میزبان ‌جشنواره‌ هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط